15 July 2006

Mitt kinesiske horoskop



Jeg er født i 1988 og ifølge kinesisk kalender ble jeg da født i Dragens år. Det er veldig bar for det er det mest populære tegnet i Kina og mange sikter seg inn på året for det kommer mange gode egenskaper med når man er født i Dragens år. Visste du at det faktisk var babyboom i Kina det året?

Ihvertfall her er mitt horoskop:

Dragens egenskaper
Det er en kjensgjerning at du er sjarmerende, positiv og foretaksom. Imidlertid har du lett for å kjøre ditt eget løp og kan være egenrådig og autoritær. Andre vil nok finne deg litt for tøff og lite samarbeidsvillig. Du setter pris på livets mange små gleder, men du er også svært opptatt av status og glad i makt. Særlig er du flink til å tjene penger, du vet å ta godt vare på det du har av eiendeler og øker din formue etter hvert. Du kan bli svært rik og velholden med tiden. Innenfor arbeid som har med mennesker å gjøre vil du trives, men du kan være svært manipulerende når det passer deg. Særlig liker du å være på toppen av rangstigen, slik at du kan ha kontroll med det som foregår rundt deg.

Livet er herlig og spennende, og du møter ofte innflytelsesrike mennesker som gir deg støtte og velvilje. I forretninger er du skarp og velfundert, og du ser alltid de muligheter som finnes rundt deg. Dragen er et symbol på hell og lykke, og du tjener alltid på det du holder på med.

Som den kvinnelige Drage betyr kjærlighet mye for deg, og du vil aldri ha problemer å kapre den som du har lyst på. Du er svært romantisk og virker alltid tiltrekkende på det motsatte kjønn. Du er en ener i å flørte og sende ut de riktige signalene. Dine foreldre er snille mot deg, men de stiller ofte store krav til deg, nettopp fordi de har stor tro på deg. I ditt forhold til dine søsken er det mye kjærlighet og forståelse mellom dere. Du er veldig glad i barn og kan få mange barn hvis du vil. Dine barn kommer til å sette stor pris på deg som far eller mor.

De positive egenskapene
Effektiv, ansvarsfull, intelligent, mangfoldig, idérik, ambisiøs, tilpasningsdyktig, ærlig og stolt.

De negative egenskapene
Utålmodig, impulsiv, storforlangende, kresen og selvgod.

Yrker som passer til dragen
Skuespiller, bedriftsleder, instruktør, politiker og alle yrker hvor du kan bruke dine lederegenskaper.

No comments: